## SCHOOLS INFORMATION NETWORK GROUP



## Ealing Educational Centre, Greenford Wednesday 11<sup>th</sup> July 2018, 9am. – 12:30pm.

## **AGENDA** – subject to alteration

No Enter N Cabject to alteration		
9:00 - 9:30	Registration/Tea/Coffee	
9:30 - 9:50	Bursarial Team Training needs for the future Budget monitoring / Cashflow- forecasting/ 3-year plann	ing/ Metrics (20 mins)
9:50 -10:10	Tamara Quinn -Strategic Lead-Business Planning & Resources	
	Budget planning and monitoring - Q& A advice session	
	- Q& A (20 mins)	
10:10 -10:30	Tim Smith - Head of Commercial & Procurement Consu	Itancy
	Procurement Hub for Schools – (20 mins)	
10:30 – 10:50	Comfort Break - Tea/Coffee	(20 mins)
10:50 – 11:10	Gary Redhead -Asst Director Schools Property & Resources	
	Ealing Learning Partnership – Financial Sustainability in (20 Mins)	Schools
11:10 -11:30	0 -11:30 Julie Picket - HRSCC Recruitment and Administration Manager	
	GDPR Other HR updates	(20 mins)
11:30 –11:50	30 –11:50 Lara Balogun – Payroll & iTrent System Manager	
	Hadataa aadaan, aa aa wall waattawa	(00 )
	Updates and news on payroll matters	(20 mins)

**AOB**