## **SCHOOLS INFORMATION NETWORK GROUP**



## Ealing Educational Centre, Greenford Wednesday 21<sup>st</sup> February, 9am. – 12:30pm.

## AGENDA – subject to alteration

9:00 - 9:30	Registration/Tea/Coffee	
9:30 - 9:45	Adam Whalley-Programme & Commercial Manager	
	Harrison Catering/Ealing Council Consortium Developments	(15 mins)
9:45 -10:05	Tamara Quinn Strategic Lead-Business Planning & Resource Bursarial Team	es
	Budget Setting and Financial Sustainability - Q& A	(20 mins)
10:05-10:35	Geraldine Chadwick - Interim Snr Finance Business Advisor	
	Closing of Accounts Year-end 2017/18 - Timetable and Procedures	(30 mins)
10:35 -10:55	Sandeep Sahota & Mick Nolan – Early Years Business and Finance	
	30 hr Update Early Years Funding – System Changes	(20 mins)
10:55 – 11:15	Justin Whitsitt	
	High Needs Funding Process	(20 Mins)
11:15 - 11:30	Comfort Break - Tea/Coffee	(15 mins)
11:30 -11:50	Julie Picket - HRSCC Recruitment and Administration Manager (20 mins)	
11:50 –12:10	Lara Balogun- Payroll & iTrent System Manager	(20 mins)