SCHOOLS INFORMATION NETWORK GROUP



Ealing Educational Centre, Greenford

Wednesday 11th October 2017, 9am – 12:30pm.

AGENDA

9:00 - 9:30	Registration/Tea/Coffee	
9:30- 9:50	Suresh De Alwis - ACCOUNTANCY -Update	(20 mins)
9:50 -10:20	Mick Nolan/Sandeep Sahota - Additional 15 hours update	(30mins)
10:20 -11:00	CPOMS - Safeguarding and Child Protection Software for Schools	(40 mins)
11:00 - 11:10	Comfort Break - Tea/Coffee	
11:10 - 11:30	Tim Smith - PROCUREMENT	(20 mins)
11:30 - 11:50	Lara Balogun- PAYROLL & ITRENT SYSTEM MANAGER	(20 mins)
11:50 - 12:10	Julie Pickett - RECRUITMENT & HR MANAGER	(20 mins)
12:10 - 12:30	Bursarial Team	(20 mins)

AOB